Yoghurtsalade

  • Indiaas, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-09-1999

Bijgerecht bij Kheema Curry, met yoghurt, banaan, druiven, walnoten en specerijen.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 dl yoghurt, 1 theelepel fijne kristalsuiker, 1 theelepel djinten, zout, chilipoeder, 100 gram witte, pitloze druiven, 50 gram walnoten, 2 bananen.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng 3 dl yoghurt in een kom met de suiker en djinten. Breng op smaak met zout en chilipoeder. Halveer de druiven. Hak de walnoten grof en snij de bananen in dunne plakjes. Schep deze ingredienten door de yoghurt. Zet de salade tot gebruik in de koelkast.

Serveertip

Serveren bij Kheema Curry.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten