Spread Van Avocado Met Ansjovis

  • Amerikaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-09-1999

Voorgerecht of spread voor roggebrood

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2-3 avocado's* 1 blikje ansjovis* 2 eieren* 1 klein uitje* citroen of limoen* peper en zout naar smaak* peterselie of tuinkers voor de garnering*
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Lepel het vruchtvlees van 2-3 avocado's uit de schil en pureer het. Meng het met de fijngesneden inhoud van het blikje ansjovis.(zalm kan ook).Maak 2 niet al te zacht gekookte eieren fijn en meng dit door de avocadopasta. Doe het fijngesneden uitje er door. Breng het geheel op smaak met het citroensap, peper en zout en garneer met peterselie of tuinkers.

Serveertip

Heerlijk op grof bruinbrood of roggebrood.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten