1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Quesadilla
  5. Quesadilla

Quesadilla

Door: izzy

  • Mexicaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-09-1999

Ingrediënten 1 personen


1-2 tsp vegetable oil, 2 flour tortillas (15 cm) 1/2 cup shredded cheddar cheese divided, 1/2 cup cubed cooked chicken, turkey, pork er beef, 1/4 cup sliced mushrooms, 1/2 cup Monterey Jack cheese divided, sour cream and salsa.



Mexicaanse sandwich. Voor 1 persoon, vermenigvuldig recept voor meerdere personen.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Heat oil in a nonstick skillet, add one tortilla. Layer with half the cheddar cheese and all of the meat and mushrooms and half of the Monterey Jack cheese. Top with the second tortilla. Cover and heat until cheese melts and bottom of tortilla is crisp and golden brown. Turn over, sprinkle remaining cheeses on top. Cook until cheese is melted. Cut into wedges, serve with sour cream and salsa.

Serveertip

Als de Monterey Jack kaas niet is te krijgen in Holland dan kan dat worden vervangen door Gouda kaas.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van izzy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top