Hongaarse Stamppot

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-1999

Deel dit recept

Ingrediënten
1 el olie 125 g magere spekreepjes 1 rode paprika 2 tl karwijzaadjes 750 g geschaafde witte kool runderrookworst 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit op een niet te hoog vuur 1 el olie in een ruime pan. Laat 125 g magere spekreepjes, 1 in blokjes gesneden rode paprika en 2 tl karwijzaadjes ongeveer 5 min. zachtjes bakken. Roer er 750 g geschaafde witte kool door, ongeveer 5 min. laten garen. Bereid 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven op de verpakking. Roer de groente erdoor en serveer deze stamppot met een runderrookworst.

Laatste reacties

my239392 avatar
my239392 01-04-2001

Ik ga een aantal recepten van jou proberen,ik verheugme er nu al op. ik laat het je nog wel eens weten hoe het heeft gesmaakt groetjes; my239392

snoepje avatar
snoepje 24-10-2000

Was lekker. We hadden helaas geen karwij dus moesten toch een beetje van de smaak missen. Misschien als je het er wel bij doet dat het wel 3 sterren waard is.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten