1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: maxsan

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-09-1999

Ingrediënten 2 personen


100 gr. ossenhaas flinterdun, 25 gr. parmezaanse kaas(geschaafd), 10 gr. pijnboompitten geroosterd, sap van halve citroen, olijolie, halve stengel bleekselderij fijngehakt, basilicum fijn gescheurd, peper en zout


Verder heb je nodig


Staasfmixer voor fijnhakken bleekselderij


Carpaccio van ossenhaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Leg de ossenhaas ong. 1 uur in de vriezer (als je een groot stuk hebt) dan is hij makkelijk te snijden anders is het niet nodig (carpaccio is ook te koop in onsjes bij de supermarkt vraag wel of ze het iets dikker snijden als op de onsjes verpakt!!

Bereidingswijze

Meng het sap van de citroen met olie zodat ie lobbig wordt. leg de plakjes ossenhaas op een bord en verdeel de dressing hierover. verdeel de parmezaanse kaas en de bleekselderij over de borden. op smaak brengen met zout en peper, dan de basilicum over de borden verdelen en als laatste de pijnboompitten erover.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maxsan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top