1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Karbonaden in folie a la Montignac

Karbonaden in folie a la Montignac

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-09-1999

Ingrediënten 4 personen


4 schouderkarbonaden, 2 uien, 1 groot blik tomatenpuree, 250 gr. champignons, 8 plakken ham (normaal gesneden), 4 stukken aluminium folie, peper en zout, olie of Becel



Lekker lijnrecept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien en champignons snijden, oven voorverwarmen

Bereidingswijze

Karbonaden met peper en zout om en om aanbraden in olie of Becel. Op een boord apart leggen.Intussen de uien en champignons snijden en zacht laten smoren in olie of boter, uien uitnemen, overtollige olie of boter uit pan verwijderen en uien weer terug in de pan, de tomatenpuree toevoegen en nog even omscheppen.
Leg 4 stukken aluminiumfolie op het anrecht en leg op elk vel een pal ham.Hierop een schep van het uienmengsel,daarna een karbonade.Nogmaals een schep van het uienmengsel met ham.Vouw het geheel tot een pakje.Leg de pakjes in de oven op een bakplaat en laat ze ongeveer 10 minuten gaar worden.

Serveertip

Geef er gekookte witlof bij of gemengde sla.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top