Mexicaanse Varkensreepjes

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
300 gr varkensvlees
1 klontje boter
4 eetlepels groene boontjes
5 eetlepels Mexiaanse bonen (rode)
2 eetlepels maiskorrels
100 gr spekblokjes
cayennepeper
1 koffielepel straffe chilisaus
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Het varkensvlees in reepjes snijden.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een bakpan.Doe er het spek en de vleesreepjes in bruinbakken.Pittig kruiden met cayennekruiden en een beetje chilisaus.Voeg vervolgens al de groentjes erbij en laat eventjes meestoven.Eventueel bijkruiden met peper en zout.

Serveertip

Serveren met brood of aardappelbereidingen of rijst.
Veel geluk en smakelijk eten!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten