1. Home
  2. Recepten
  3. Brooddeeg

Brooddeeg

Door: mariskavo

  •  , Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 26-09-1999

Ingrediënten


3 bekers zout- 1 eetlepel zonnenbloem olie-2 bekers bloem- een halfe beker lauw water.


Verder heb je nodig


JE KAN DE BROODDEEG NIET ETEN!!!!!!!!!
OOK NIET ALS HET UIT DE OVEN IS!!!!!!!


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De oven eerst op 150 graden voorverwarmen. De brooddeeg goed kneden en als het een grote blok is geworden, dingetjes ervan maken. Daarna de oven in op 200 graden, en 1 of twee uurtjes in de oven.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariskavo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top