1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Kaasballetjes

Kaasballetjes

Door: lauretj

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-09-1999

Ingrediënten


Kaas, ei, bloem, olie


Verder heb je nodig


Pan met dikke bodem om te bakken.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rasp de kaas. Het eiwit scheiden van het eigeel. Het eiwit hebben we nodig. De kaas in een kom met het eiwit mengen. Beetje bij beetje bloem toevoegen en kneden met je handen tot het een stevig deeg is geworden. Het deeg in balletjes draaien met een doorsnee van ongeveer een centimeter of 4. Olie in de pan gieten en heet laten worden. De balletjes hierin laten bakken tot ze goudkleurig zijn.

Serveertip

Dit recept kan met de kaas van uw eigen smaak worden klaargemaakt. vooral met pittige kaas is het erg lekker.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lauretj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top