1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. kipfilet met salie a la montignac

kipfilet met salie a la montignac

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-09-1999

Ingrediënten 4 personen


4 halve kipfilets, 4 blaadjes verse salie, 4 plakjes ontbijtspek, 10 dl rode wijn, 3 ons sperziebonen



Smakelijk lijnrecept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen 200 graden C

Bereidingswijze

De kipfilet opensnijden en er een blaadje verse salie in doen. Een klein beetje (olijf) olie in een koekenpan doen en de kipfilet heet aanbraden tot het bruin is. De kipfilet uit de pan halen en de rode wijn in de pan doen. De kipfilet in een ovenschaal,overgoten met rode wijnsaus en bedekt met ontbijtspek in 15 minuten gaar laten worden. Dunne sperziebonen stomen (of heel kort koken in weinig water)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top