1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Gevulde vleestomaten a la Montignac

Gevulde vleestomaten a la Montignac

  • Montignac, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-09-1999

Ingrediënten 4 personen


1 blikje tonijn naturel
4 rijpe vleestomaten
peper, zout
kappertjes, 1 rode peper, 2 hardgekookte eieren, 1 uitje



Slankrecept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De tonijn laten uitlekken. het uitje heel fijnsnijden. Het pepertje opensnijden, de zaadjes eruit schrapen en de peper heel fijn snijden.

Bereidingswijze

Meng de tonijn, ui, het pepertje, een eetlepel kappertjes en de hardgekookte eieren door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe. Laat dit mengsel minstens een uur intrekken. Niet in de koelkast! Snijd het kapje van de vleestomaten af en hol ze uit. Vul de tomaten met het tonijnmengsel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepturen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top