Ei in tomaat

  • Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-09-1999

Lunchgerecht uit de oven

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 eieren, 2 vleestomaten, 2 tl basilicum, 1 tl tijm, 1 tl olijfolie, zout en peper, evt. geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Vet de ovenschaal in met olijfolie.
Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit met een theelepel. Wrijf het vruchtvlees door een zeef, voeg de basilicum toe en schep dit in de ovenschaal.
Bestrooi de binnenkant van de tomaten met de tijm en wat peper en zout en breek hierin de eieren. Eventueel met geraspte kaas bestrooien.
Plaats de schaal gedurende plm. 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Geroosterd brood erbij geven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten