Cod Creole Vetarm

  • Surinaams,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-09-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400 gr verse spinazie
900 gr kabeljauwfilet
2 eetl citroensap
zout en peper
1 grote ui
1 blik tomaten gesneden
1 theel versgesn koriander
1.5 theel gem komijn
1.5 theel kurkama (koenjit)
1 teen knoflook
1.5 theel cayennepeper
2 theel maizena
250 ml water
750 gr gekookte rijst.


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de spinazie kort met aanhangend water,
laat uitlekken en hak fijn.Snijd de vis in
grote stukken. Leg de spinazie in een grote geoliede schaal.Leg de vis erop en bespenkel
met citroensap.Voeg zout en peper toe. Bak de
ui en tomaten enkele minuten in een anti-aan-
bakpan.Verspreid de saus over de vis.Meng
kruiden,maizena en enkele eetlepels water en
voeg mengsel toe aan de rest van het water
Breng al roerend aan de kook en giet het
geheel over de vis.Zet de schotel 20-25 min
in een voorverwarmde oven (180 graden)
Serveer de Cod Creole met warme rijst.

Eet smakelijk....

Laatste reacties

jovyluc avatar
jovyluc 16-01-2002

eel goe madam

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten