noord-duitse aardappelsalade

  • Duits, Salade
  • 60-120 min.

Deel dit recept

Ingrediënten

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen en eieren in plakjes. Meng deze met olie en azijn. Voeg de uitgeperste tenen knoflook toe en roer voorzichtig de sjalotjes erdoor. Maak op smaak met de peterselie, bieslook, kappertjes of augurk, zout en peper. Laat ca. 1 uur afgedekt in de koelkast staan. Voeg vlak voor het serveren de in stukken gesneden warme bockworst toe.


*TIP* Een in stukjes gesneden rode paprika geeft niet alleen meer kleur aan de salade, maar zorgt ook voor extra smaak.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

annelief avatar
annelief

Doorsturen

Home Recepten