Aardappelspiesje Met Spek En Ui

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-09-1999

Weer eens wat anders dan stokbrood en makkelijker (en gezelliger!) dan frites bakken.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 opscheppers (pakje a 450 gram van CelaVita), takje rozemarijn of twee theelepels gedroogde rozemarijn, 12 plakjes ontbijtspek, 2 rode uien, 2 eetlepels olijfolie, zout peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

In pan met weinig water opscheppers beetgaar koken. Aardappels afgieten en bestrooien met rozemarijn. Aardappel elk omwikkelen met een plakje ontbijtspek. Olie vermengen met zout en peper. Uien pellen en in vier partjes verdelen. Aardappels en uien om en om aan (stevige) spiezen van ca 20 cm steken. Bestrijken met de olie.

Laatste reacties

wilar2 avatar
wilar2 04-04-2011

Het verbaast me dat dit recept nog geen reacties heeft gehad. Afgelopen weekend hebben we het op de barbecue gemaakt en het was heerlijk. Wel hebben we voorgekookte krieltjes gebruikt (opscheppers waren niet te vinden). Heerlijk, dank je wel voor het recept. Mensen echt een aanrader hoor.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten