Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Bourgondische Wijngaardslakken

Bourgondische Wijngaardslakken

Door: leonardernest

  • Frans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-09-1999

Ingrediënten 4 personen


24 wijngaardslakken uit blik
125 gram boter
zout en vers gemalen zwarte peper
1/2 bosje peterselie
1 sjalot
1 teentje knoflook
20 gram gepelde of geschaafde amandelen



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Peterselie plukken, wassen en fijnhakken.
Sjalot, knoflook en amandelen fijnhakken.
Boter mengen met zouit, vers gemalen zwarte peper, sjalot, peterselie, knoflook en amandelen.
Laat de gemengde boter in de pan heet worden en bak hierin de wijngaardslakken.
Let er op dat de boter bruin bruisend is en de ingredi;enten in de boter niet zwart worden.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van leonardernest
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top