1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rundvleescurry Met Basilicum

Rundvleescurry Met Basilicum

Door: lekker_roerbakken

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-09-1999

Ingrediënten 4 personen


1 rode peper, 125 gr. minimais, 125 gr sugar snaps, 2 eetl. olie, 1 tot 2 theel. hot currypoeder, 500 gr. viefreepjes, 1 zk. coconut creampowder(50gr), 2 eetl. zoete ketjap, 5 tak. basilicum


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Peper wassen, in lengte doorsnijden, zaakjes verwijderen en in dunne reepjes snijden. Mais in lengte halveren. Sugar snaps schoonmaken.

Bereidingswijze

In wok olie verhitten en peper en currypoeder ca 1 min. roerbakken. Biefreepjes toevoegen en ca. 4 min. roerbakken. Vlees uit wok scheppen en warmhouden in aluminiumfolie. In achtergebleven olie groenten ca. 3 min. roerbakken. Vervolgens creampowder, ketjap en 2< dl water toevoegen, aan de kook brengen en geheel ca. 4 min. laten sudderen. Rundvleesreepjes toevoegen en geheel verwamen. Basilicum erboven fijnknippen.

Serveertip

Lekker met rijst en groene groenten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekker_roerbakken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top