Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Rundvleescurry Met Basilicum

Rundvleescurry Met Basilicum

Door: lekker_roerbakken

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-09-1999

Ingrediënten 4 personen


1 rode peper, 125 gr. minimais, 125 gr sugar snaps, 2 eetl. olie, 1 tot 2 theel. hot currypoeder, 500 gr. viefreepjes, 1 zk. coconut creampowder(50gr), 2 eetl. zoete ketjap, 5 tak. basilicum


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Ontdek meer:

Voorbereiding

Peper wassen, in lengte doorsnijden, zaakjes verwijderen en in dunne reepjes snijden. Mais in lengte halveren. Sugar snaps schoonmaken.

Bereidingswijze

In wok olie verhitten en peper en currypoeder ca 1 min. roerbakken. Biefreepjes toevoegen en ca. 4 min. roerbakken. Vlees uit wok scheppen en warmhouden in aluminiumfolie. In achtergebleven olie groenten ca. 3 min. roerbakken. Vervolgens creampowder, ketjap en 2< dl water toevoegen, aan de kook brengen en geheel ca. 4 min. laten sudderen. Rundvleesreepjes toevoegen en geheel verwamen. Basilicum erboven fijnknippen.

Serveertip

Lekker met rijst en groene groenten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekker_roerbakken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top