Forel&Garnalen Uit De Gril
- Internationaal, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Knapperig gebakken forel, omringd door grote garnalen, met knoflook en cajennepeper. Loeiheet vanonder de gril vandaan.
Voorbereiding
vis en garnalen wassen, knoflook pellen en persen, peterselie kleinmaken. Boter in een pannetje smelten en de knof, peterselie en cajennepeper (zoveel als je wilt) smelten.
gril loeiheet laten worden
Bereidingswijze
vis en garnalen in een schaal leggen, de helft van de boter er over gieten en ongeveer 5/6 minuten vlak onder de grill schuiven (let op dit gaat spetteren!)Dan de boel eruit halen, voorzichtig omdraaien en de rest van de boter erover gieten. Weer 5 minuutjes en klaar.
Serveertip
De salade en het brood stonden natuurlijk al op tafel, dus de schaal kan er zo bij gezet worden. Met het brood veeg je de restjes boter uit de schaal (op z'n grieks). Wijntje d'rbij, yummie!