Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: vlindertje

  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-1999

Ingrediënten 1 personen


100 gram visfilet (kabeljauw, wijting, schelvis)
2 sprietjes bieslook
half pakje kerriesaus
kwart el gembersiroop



195 kcal/21gE/9gV/11gKh.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de vis schoon en snijd hem in blokjes. Was de bieslook en knip de sprietjes klein.

Bereidingswijze

Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaar. Roer de vis door de saus en kook de saus met de deksel op de pan 5 minuten op een zacht vuur. Maak de viscurry op smaak met de gembersiroop en de bieslook.

Serveertip

Lekker met vooraf een heldere paprikasoep en erbij prei met geroosterde kokos en
aardappelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top