1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: vlindertje

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-09-1999

Ingrediënten 1 personen


100 gram visfilet (kabeljauw, wijting, schelvis)
2 sprietjes bieslook
half pakje kerriesaus
kwart el gembersiroop



195 kcal/21gE/9gV/11gKh.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de vis schoon en snijd hem in blokjes. Was de bieslook en knip de sprietjes klein.

Bereidingswijze

Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaar. Roer de vis door de saus en kook de saus met de deksel op de pan 5 minuten op een zacht vuur. Maak de viscurry op smaak met de gembersiroop en de bieslook.

Serveertip

Lekker met vooraf een heldere paprikasoep en erbij prei met geroosterde kokos en
aardappelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top