1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. zarzuela

zarzuela

Door: ellen_i

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-09-1999

Ingrediënten 4 personen


200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s
2 dl. olijfolie, 1 gesnipperde ui, 2 tenen knoflook, peper, zout, 2 laurierbladeren, peterselie, cayennepeper, 1 draadje saffraan, 1 ons zwarte olijven, 2 blikken gepelde tomaten en 1 dl. droge witte wijn.


Verder heb je nodig


1 grote koekenpan 1 (hele)grote hapjespan

zarzuela
zarzuela

Spaans vispannetje,
lekker snel en makkelijk!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij alle vis in kleine stukjes, snij de ui in blokjes en hak de peterselie

Bereidingswijze

Bak alle vis (behalve de garnalen en gamba`s) samen met de ui even aan in de olijfolie. Doe het dan over in de grote hapjespan. Tomaten en witte wijn erbij (niet te veel roeren),nu gaan alle andere kruiden en ingrediënten erbij. 15 minuten zachtjes laten pruttelen. na 10 minuten gaan de garnalen en gamba,s er nog bij. En klaar is je ZARZUELA. Eet smakelijk.

Serveertip

Lekker met rijst en avocado tomaten salade

Je kunt natuurlijk alle soorten stevige vis gebruiken die je wilt.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellen_i
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top