1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Regionale keuken
  5. Pasta/Aardappelgerecht

Pasta/Aardappelgerecht

Door: wimpy

  • Regionaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 15-09-1999

Ingrediënten 4 personen


750 gr. hoogrib
500 gr. soepknoken
3 uien
1 laurierblad
2 knoflooktenen
zout, peper
1 kleine knolselderij
2 winterwortels
1 bosje peterselie
1 grote prei
500 gr. aardappelen
200 gr. pasta naar keuze
2 el. boter
1 eetl. gehakte peterselie



Een heel apart gerecht, want waar vind je aardappels en pasta samen in een gerecht?

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het rundvlees en de soepknoken in een grote pan doen. Met heet water opzetten, afschuimen.
Uien schillen. 2 halveren en met de kruiden bij het vlees doen.
In gesloten pan bij lage temperatuur 1 1/2 uur koken.Aardappels schillen en in blokjes snijden. de selderij, wortels en prei schoonmaken en grof snijden.De pasta volgens gebruiksaanwijzing verpakking koken.
Afgieten.

Bereidingswijze

Vlees uit de pan halen. Bouillon zeven. Vlees in blokjes snijden en met wat bouillon op een warmhoudplaatje zetten.
Groente en aardappelblokjes in de hete bouillon doen en op lage temperatuur 30 minuten koken. Kruiden, vlees en pasta toevoegen. Kort verhitten. Op smaak brengen
Derest van de ui in de boter goudbruin bakken en over de maaltijd verdelen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wimpy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top