Gemberkip

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-1999

Lekkere kip met gember

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 in vieren gedeeld braadkuiken, peper, zout, 100 gram boter, = deciliter gembersiroop, 2 deciliter bouillon, 1 uitgeperste citroen, 8 balletjes fijngesneden gember, 1 eetlepel aardappelmeel.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bestrooi de vier stukken kip met zout en peper en bak ze vlug in de boter rondom bruin. Voeg de gembersiroop, bouillon, het citroensap en de fijngesneden gember toe. Sluit de pan goed af en laat de kip in ongeveer 40 minuten gaar sudderen. Bind tot slot het vocht met het aangemaakte aardappelmeel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten