1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Adamsappels

Adamsappels

  • Spaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-09-1999

Ingrediënten


2 koppen gekookte kalkoen of ander gevogelte, in blokjes gesneden; 1 kop in in blokjes gesneden perzik of abrikoos, vers of uit blik; 3 eetlepels gemalen nota; 1/2 glaasje Jamaicarum


Verder heb je nodig


Coctailprikkertjes


Uit: Afrodite: liefdesverhalen en andere afrodisiaca van Isabel Allende

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie ingredienten

Bereidingswijze

Als u vruchten uit blik neemt, dep ze dan droog met keukenpapier. Week het fruit in de rum en wentel het door de gemalen noten. Rijg aan elk prikkertje een stukje vlees en een stukje fruit.

Serveertip

Ideaal om restjes van de vorige dag te verwerken.
NB. Voor mensen met een GLUTENVRIJ dieet heel geschikt, vanwege de vezels!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kockie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kockie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top