Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Griekse keuken
  5. Druivenpudding (Moustalevria)

Druivenpudding (Moustalevria)

Door: griek_india_eetfan

  • Grieks Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-09-1999

Ingrediënten 4 personen


5 dl druivensap
1 kaneelstokje
6 velletjes gelatine
2 el sesamzaad
slagroom



Grieks nagerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het druivensap met het kaneelstokje op ca 50 C verwarmen. De gelatine in koud water weken, goed uitknijpen en in het warme sap oplossen. Kleine schaaltjes ermee vullen en op een koele plaats wegzetten. Zodra de pudding begint te stollen met stijfgeklopte slagroom garneren. Sesamzaad in een koekepan zonder vet roosteren en over de pudding strooien.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van griek_india_eetfan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top