1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Salade
  5. Bulgur salade
  6. Tabouleh

Tabouleh

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-09-1999

Ingrediënten


Couscous of Bulgur
olijfolie
verse munt
verse bieslook
verse peterselie
verse koriander
fijne gesneden tomaat
teentje knoflook
citroensap
zout
peper
fijn gesnipperd ui



tabouleh
tabouleh
Tabouleh
Tabouleh

Heerlijke couscoussalade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Couscous ongeveer 20 minuten in koud water laten wellen en afgieten
Knoflook persen of fijn snijden
Tomaat heel fijn snijden
ui heel fijn snipperen
alle kruiden fijn snijden

Bereidingswijze

Tomaat, ui en kruiden aan couscous toevoegen (hoe meer kruiden hoe beter!) Veel olijfolie eroverheen doen. Een flinke scheut citroensap erbij. Het geheel flink door elkaar scheppen. Het geheel mag iets kleverig zijn. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Heerlijk als bijgerecht bij vlees of kip. Ook lekker bij een salade of als lunchgerecht.

Bron

Van mijn moeder



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van piccalilly


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van piccalilly
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top