Tabouleh

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-09-1999
  • Tabouleh

    Tabouleh

    Tabouleh

  • Tabouleh

    Tabouleh

    Tabouleh

Heerlijke couscoussalade

Deel dit recept

Ingrediënten
couscous of Bulgur
olijfolie
verse munt
verse bieslook
verse peterselie
verse koriander
fijne gesneden tomaat
teentje knoflook
citroensap
zout
peper
fijn gesnipperd ui
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Couscous ongeveer 20 minuten in koud water laten wellen en afgieten
Knoflook persen of fijn snijden
Tomaat heel fijn snijden
ui heel fijn snipperen
alle kruiden fijn snijden

Bereidingswijze

Tomaat, ui en kruiden aan couscous toevoegen (hoe meer kruiden hoe beter!) Veel olijfolie eroverheen doen. Een flinke scheut citroensap erbij. Het geheel flink door elkaar scheppen. Het geheel mag iets kleverig zijn. Zout en peper naar smaak toevoegen.

Bron

van mijn moeder

Serveertip

Heerlijk als bijgerecht bij vlees of kip. Ook lekker bij een salade of als lunchgerecht.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten