1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Shaslick a la gonda

Shaslick a la gonda

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-09-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gram varkensfricandeau, 500 gram champignons, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 uien, 1 fles shaslicksaus (Calve), 2 bouillonblokken, ketjap manis, bloem of maizena, tomatenpuree, sambal



Lekker makkelijk en gezellig!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees in stukjes snijden en in een grote pan bruin braden met een flinke scheut ketjap. In een andere pan de gesnipperde uien fruiten, dan de in stukken gesneden paprika en in plakjes gesneden champignons toevoegen. Alles even laten fruiten en dan toevoegen aan het vlees. Bouillonblokken erbij. Circa twee uur zachtjes laten sudderen. Het hele inhoud van het flesje shaslicksaus erbij. Eventueel tomatenpuree erbij voor de kleur. Op smaak brengen met sambal. Binden met bloem of maizena.

Serveertip

Serveren met rijst met perziken en amandelen of lekker simpel met stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariavam


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariavam
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top