American Cookies

  • Amerikaans, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-09-1999

Een heerlijk koekje, dat u in een handomdraai gereed maakt

Deel dit recept

Ingrediënten
150 g bakboter (b.v. Bona bakgrag)
200 g bruine basterdsuiker
2 eieren
2 el slagroom
400 g bloem
100 g rozijnen
100 g macadamianoten (of ongezouten pinda's)
1 reep chocolade in stukjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven en bakplaat

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Smelt de boter in een pan en haal deze van het vuur zodra de boter gesmolten is.

Bereidingswijze

Voeg de basterdsuiker toe. Roer de eieren door het boter-mengsel. Roer de bloem met de rozijnen, chocolade en de macadamia-noten door het beslag. Schep met een lepel stukjes deeg op een bakplaat. Bak de koekjes in circa 15 minuten gaar.

Serveertip

Laat de boter niet te heet worden tijdens het smelten.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten