Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Chinese keuken
  5. gestoomde vis

gestoomde vis

Door: eigenwijs

  • Chinees Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-08-1999

Ingrediënten 3 personen


1.grote schoongemaakte tong, mespunt vetsin, mespunt zout,mespunt suiker,1 schijf verse gember(1,5 cm dik)2 lenteuitjes,1 eetlepel sojasaus,1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels citroenolie.


Verder heb je nodig


Stoompan


Gestoomde vis met gember

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gember in dune plakjes snijden.
lenteui in dunne ringen snijden.

Bereidingswijze

De vis bestrijken met zout,suiker,vetsin, dit leg je in het stoommandje, doe de rijstwijn,
olie,lenteui,gember op de vis, en stoom dit zo langzaam gaar, als het gaar is de gember en de lenteui er van af halen.

Serveertip

Lekker met een sojasaus met gember rijst en
geroerbakte tuinboontjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eigenwijs
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top