Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kip-kerrie-kersentaart

Kip-kerrie-kersentaart

Door: tanja_kookt

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-08-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gram Kipfilet, Bladerdeeg, Pot kersen (zonder pit), Kerriesauspoeder, Gember,Kappertjes, Theelepel Sambal, Bekertje Zure room, Olie


Verder heb je nodig


Oven, Ovenschaal


Een overheerlijke hartige taart. Gekruid maar toch zoet. Een aanrader.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kip in stukjes snijden en bakken in olie. Kerriesauspoeder met een beetje water aanmaken. Kersen, zure room, kerriesaus, gember en sambal bij kip voegen. Oven voorverwaremen. Ovenschaal invetten en bedekken met bladerdeeg. Kip-kerrie-kersenmengsel toevoegen. Niet helemaal dichtvouwen met bladerdeeg. Circa 20 minuten in de oven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tanja_kookt
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top