1. Home
  2. Recepten
  3. gevulde pittabroodjes

gevulde pittabroodjes

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-08-1999

Ingrediënten 4 personen


Satesaus (pot of zakje), 500 gr gehakt half om half, 1 ui fijngehakt, 1 teentje knoflook uitgeperst, 1 theel. sambal, 1 eetl. citroensap, 2 eetl. zoete ketjap, 1 eetl. tomatenketchup, zout en peper, 4 eetl. olie, 8 pittabroodjes, 2 ons tauge, ijsbergsla in dunne reepjes, 100 gr. zoute pinda's.


Verder heb je nodig


Broodrooster of grill.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Satesaus maken volgens de gebruiksaanwijzing en warm houden.

Mengen: Gehakt, ui, uitgeperste knoflook, sambal, citroensap, ketjap, tomatenketchup, zout en peper.
Hiervan kleine balletjes vormen.
3 eetl. olie verhitten. Balletjes ca. 10 min. bakken.
Pittabroodjes in broodrooster of onder de grill lichtbruin bakken. Opensnijden.
In 1 eetl. olie tauge even bakken. zout en peper toevoegen. Broodjes vullen met gehaktballetjes, tauge, sla en pinda's.

Serveren met pindasaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top