Bananensplit

  • Nagerecht
  • 10-20 min.

lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 bananen,halve theelepel suiker,halve reep pure chocolade,1 eetlepel slagroom,2bolletjes ijs
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 506,65 kcal
Koolhydraten 48,53 g
Eiwitten 8,65 g
Vetten 30,23 g
Benodigdheden

magnetron

Voorbereiding

spullen in huis hebben

Bereidingswijze

1.de bananen pellen en ze in de legte doormidden snijden
2.de 2 helften naast elkaar op een bord leggen
3.de chocolade in kleine stukjes snijden
4.de chocolade en de slagroomen de suiker in een schaal doen
5.de schaal zonder deksel 1 minuut in de magnetron zetten
6.alles goed roeren en een bolletje ijs op de halve bananen leggen
7.de hete chocolade saus over het ijs en de bananen gieten.

Serveertip

om dit toetje er nog mooier uit te laten zien kun je het met een oranje palm versieren .
die maak je van een uitgesneden sinaasappelschil op een prikker!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

yamyam avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten