1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Slanke visschotel

Slanke visschotel

Door: josien_d

  • Slanke keuken, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-08-1999

Ingrediënten 4 personen


600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1 eetlepel italiaanse kruiden, 1 theelepel strooiaroma, 4 eetlepels parmenzaanse kaas, spuitbus bakblik invetter(Baukje)


Verder heb je nodig


Ovenschaal, oven


Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven tot 225 graden. doe de vis in een ingevette ovenschaal en zet hem 10 min in de oven tot hij niet meer doorzichtig is. Laat de oven aanstaan. Giet het vocht wat vrijgekomen is in een litermaat en doe daarbij de kruiden, aroma, slankie, tomaat en kwark. Klop alles door elkaar en schep dit over de vis totdat alles bedekt is, strooi hierover de parmenzaanse kaas en zet de schaal terug in de oven tot alles door en door heet is en de kwarklaag goudbruin is.

Serveertip

Heerlijk met een gemengde salade



Reacties (21)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josien_d
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top