1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Zarzuela

Zarzuela

Door: marissavis

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-08-1999

Ingrediënten 4 personen


300 g.kabeljauwfilet
300 g.roodbaars
200 g.gamba's
200 g.mosselen in de schelp
1 dl.olijfolie
2 in ringen gesneden uien
4 teentjes knoflook fijn gesneden
2 rode paprika's in ringen
4 ontvelde vleestomaten in 4 gesneden
1/2 fijn gesneden rode peper
zout
4 dl.droge witte wijn
1 theel.citroensap


Verder heb je nodig


Wok

Zarzuela
Zarzuela
Zarzuela
Zarzuela

Lekker gezellig met zijn alle rond de pan

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de vis met zout.
verhit de olie in de wok en fruit daar de ui en de knoflook glazig.
fruit de paprika,tomaat en de peper 5 min. met de ui en knoflook mee.voeg dan zout en peper toe en laat het mengsel inkoken.giet er dan 5dl.water,en de wijn en wat citroensap toe en roer alles goed door.
voeg de vis toe en de mosselen[geen kapotte of opstaande]en laat nog ca.5 min koken.

Serveertip

Serveer de zarzuela in de pan.lekker met stokbrood en een glasje droge witte wijn



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marissavis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top