Exotisch Voorgerecht

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 25-08-1999

Ziet er mooi uit en is nog lekker ook.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 hele ananas
ca. 2 ons parmaham
4 eetlepels witte rum of port
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Klief de ananas in de lengte doormidden. Doe datzelfde nog eens met de helften. Snijd het vruchtvlees in stukjes eruit en doe dat in een kom. Schep er de eetlepels rum of port bij en zet de kom een tijdje in de koelkast. Roer de ananas af en toe door, zodat alle stukjes evenveel in de drank liggen.

Bereidingswijze

Leg de vier kwarten ananas op mooie schaaltjes. Schep de gemarineerde ananasstukjes erop. Maak van de plakjes parmaham rolletjes en leg die om de ananas heen.

Laatste reacties

marcovw avatar
marcovw 17-12-1999

Dit moest ik natuurlijk proberen, en het was alsof er een engeltje over mijn tong pieste. Als de eigenaar van dit recept het niet erg vind wil ik het graag op onze menukaart in het restaurant plaatsen. Heerlijk!!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten