1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. perziken met whiskey

perziken met whiskey

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-08-1999

Ingrediënten


1 blik perziken op zware siroop,
nootmuskaat,
1 kaneelstokje,
4 eetlepels schotse-whiskey (hoe zachter hoe beter dus bijv. een Speyside of een hele zachte scotch).



Authentiek schots recept.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de perzikensiroop met een snufje geraspte nootmuskaat en het kaneelstokje aan de kook. Kook hierin de perziken een minuut of 3 a 4.
Haal de perziken van het vuur en roer de whiskey erdoor.
Goed koud laten worden in de koelkast.

Serveertip

Seveer met een bolletje kaneel- en vanille-ijs.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van casper_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van casper_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top