1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 22-08-1999

Ingrediënten 2 personen


120 g carpaccio, gemengde sla, 1,5 eetlepel rode wijnazijn, 4 eetlepels olijfolie, 1/2 theelepel honing, peper, pijnboompitten, verse basilicum, geraspte parmezaanse kaas, mespunt mosterd.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop een sausje van de azijn, olijfolie, mosterd, honing en peper. Verdeel de sla over 2 borden. Drappeer de carpaccio waaiervormig hierover heen. Schenk de vinaigrette tussen het vlees, op de sla. De pijnboompitten roosteren en in een droge pijn en over de carpaccio strooien. Garneren met toefjes baslicum en wat parmezaanse kaas. Eventueel garneren met wat kappertjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van siep


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van siep
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top