Waldorf Rijstsalade

  • Amerikaans, Buffet
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-08-1999

lekkere variant op de overbekende waldorfsalade

Deel dit recept

Ingrediënten
2 koppen rijst; 200 g gaar kippenvlees; 4 schijven ananas; 1/2 struik bleekselderij; 1,5 dl mayonaise; 1 tl kerrie; 50 g walnoten; 50 g rozijnen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing en laat deze afkoelen. Roer de kerrie door de mayonaise. Snijd het kippenvlees in blokjes, de selderij klein, de ananas in stukjes. Hak de walnoten en week de rozijnen in het ananassap.

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten behalve de mayonaise in een kom en meng ze door elkaar.
Meng vlak voor het serveren de mayonaise er doorheen.

Serveertip

Een aardige variatie is eens gerookte kip te gebruiken.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten