1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Parijse Tartaar

Parijse Tartaar

Door: roeltje

  • Frans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-08-1999

Ingrediënten 4 personen


400 gr. biefstuk tartaar, = tl.zout,=tl. versgemalen zwarte peper, 1 eetlepel sherry,= el. gehakte peterselie, een paar druppels aroma,2 el.boter,4 sneetjes brood,10 radijsjes



Dit recept vond ik in een kookboekje uit 1967! Is er meer belangstelling voor oude recepten van gehaktballen, please let me know!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vermeng de gehakte biefstuk met het zout, peper, sherry, peterselie en aroma en maak er 4 ballen van. Rasp de radijsjes

Bereidingswijze

Bak de tartaartjes in 1el. boter op een hoog vuur snel aan beide zijden goudbruin, neem ze uit de pan en houd ze warm.Voeg 1el. boter toe en bak hierin de sneetjes goudbruin en knapperig. Leg ze op een verwarmde schaal, de biefstukjes erop en de geraspte radijsjes erover

Serveertip

Smullen maar!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top