1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Bechamelsaus
  5. Bechamelsaus

Bechamelsaus

Door: calorietje

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-08-1999

Ingrediënten 1 personen


350 ml halfvolle melk - 20 gr bloem - 15 gr boter - peper - muskaatnoot - zout



Kcal. 30 per eetlepel saus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De boter smelten, de bloem toevoegen en goed roeren -- de pan van het vuur nemen en geleidelijk de melk toevoegen -- terug op het vuur zetten en blijven roeren tot de saus dikt -- op smaak brengen met de kruiden



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van calorietje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top