Opor Ajam

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Een flinke Kip Ruim olie
Kruiden:
1 grote ui
4 tenen knoflook
1 flinke theelepel laos
2 stengels sereh
2 theelepels ketoembar
5 gepofte kemerie noten
1 stukje trassie
1 bouillionblok
1/3 blok santen
3 salamblaadjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vijzel

Voorbereiding

Kip in stukken snijden
Kruiden behalve de santen en salamblaadjes goed kneuzen in de vijzel

Bereidingswijze

De kip in de olie flink aanbraden daarn de kruiden erbij en nog even laten bakken dan afblussen met wat water en de santen erbij. hierna nog half uurtje laten sudderen

Serveertip

lekker met sambal goring boontjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten