Kruidige Sperziebonenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 20-08-1999

romertopf

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600gr specibonen,500gr tomaten,1 paprika,250gr geschilde aardappelen,400gr varkensvlees,125gr uien,knofloof,50gr magere spekblokjes,zout.peper,bonenkruid,champignons,5 dl hete vlees bouillion
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Romertopf

Voorbereiding

Alles in blokjes snijden en goed doorelkaar mengen met peper en zout op smaak brengen

Bereidingswijze

ALLES IN DE GEWEEKTE ROMERTOPF DOEN MET DE HETE BOUILLION OVERGIETEN EN 105 MIN IN DE OVEN OP 200-225 GRADEN

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten