1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Lamsragout

Lamsragout

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-1999

Ingrediënten 4 personen


750 gram lamsgehakt, 1el.olijfolie,4 uien, 4 aardappelen, 2 groene paprika's, 2 teentjes knoflook,1 blaadje laurier,= tl.zout,1tl. munt,1tl. dille, 250 gram tomaten, 2 el.bloem ,



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukjes, pel de uien en snijd ze in plakken. Snipper de teentjes knoflook en snijd de paprika's in reepjes (zaadlijsten goed verwijderen!)Tomaten fijnhakken

Bereidingswijze

Bak het gehakt goed rul in de olijfolie en voeg dan alle ingredienten toe behalve de bloem en het water.Een paar minuten laten sudderen en goed omscheppen, bloem erover strooien en goed doorroeren, het in water opgeloste bouillonblokje erbij gieten en alles nog een half uurtje laten sudderen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van roeltje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top