1. Home
  2. Recepten
  3. indische saucijzenbroodjes

indische saucijzenbroodjes

  •  , Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-08-1999

Ingrediënten


1 pakje bladerdeeg , 1 takje bladselderij,, 1 miniblik mais, 400 gr. gehakt, 2 eetl. nasikruiden, 2 eetl. ketjap, 2 theel. sambal, 4 eetl. paneermeel, wat peper, nootmuskaat en zout, 2 eieren, wat bloem.


Verder heb je nodig


Bakpapier.


Ca. 30 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien.
Mais uit laten lekken. Blad van de selderij fijnknippen. 1 ei loskloppen.
Oven voorverwarmen op 210 gr.

Bereidingswijze

Gehakt mengen met nasikruiden, ketjap, sambal, paneermeel, peper, zout, nootmuskaat, maiskorrels, selderij en 1 ei.
Vorm van het gehakt 10 worstjes die even lang zijn als de deegplakken. Rol ze door wat bloem. Kwast de randen van de deegplakken in met water. Leg op elk deegplakje een gehaktworstje, klap dubbel en druk de randen op elkaar.
Snijd elk broodje in drie stukken.
Leg ze op de bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
Bak de broodjes in ca. 20-25 min. gaar.

Warm serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top