Gestoofdvlees

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Een lekker Hindoestaansgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gr vlees (schaap,geit of rund)
1 ui in reepjes
2 teentjes knoflook geperst
1 el massala of kerrie
1 el tomatenpuree
(1 peper gesneden) madam janet
zout
1 dl olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Het vlees in stukjes snijden
Olie verhitten
Het vlees hierin bakken
Ui en knoflook toevoegen en mee frtuiten.
Daarna tomaat,massala en peper toevoegen en zachtjes laten bakken.
Zout en iets water erbij doen en het vlees hierin laten stoven tot het zacht is.

Serveertip

lekker met rijst,aardappelen en komkommer

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

schatje avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten