Fondue Van Chocolade

  • Feestmaaltijd
  • 30-60 min.

Leuk en lekker voor een verjaardags partijtje
ca 875 calorieen/3662 joules

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blikje ananas ringen, 2 bananen, sap van een halve citroen, 1 pot kersen (zonder pit)
1 blik perziken,blikje mandarijnen,
CHOCOLADE SAUS:1 tablet chocolade van ca 250 gr, 1/8 L melk, 50 gr gehakte amandelen, 3 el honing, 2 el cacaopoeder, 1 mesp zout, 2 el suiker.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Ananas ringen in vieren snijden.
Perziken in vieren snijden.
Alle vruchten laten uit lekken (niet bij elkaar doen)Maar verdelen over kommetjes.
Bananen pellen en in stukken snijden.

Bereidingswijze

Chocolade au bain-marie smelten de melk er door roeren met een garde en verder laten koken de amandelen,honing,cacaopoeder,zout,suiker toevoegen.de fondue zo gauw ze kookt op de tafel zetten in de rechaud.zodat ze heet bijft.
De vruchten aan de fondue vork prikken en door de fondue halen.eet smakkelijk.

Serveertip

Lekker met vruchten sap of gewoon wat je lekker vind om te drinken.
Wat je er ook nog bij kan doen is natuurlijk verse stokbrood of mini bolletjes.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

connyenrene avatar
connyenrene

Doorsturen

Home Recepten