1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde eieren
  5. Gevulde Eieren

Gevulde Eieren

Door: ingridb

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-08-1999

Ingrediënten


Eieren, mayonaise of fritesaus, paprikapoeder, zout, peper, peterselie en maggi of strooi-aromat.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren hard koken, pellen, halveren en het eigeel er voorzichtig uitwippen.

Bereidingswijze

Het eigeel prakken en mengen met niet te veel mayonaise of fritesaus, zodat het net smeuig is. Een klein beetje paprikapoeder, zout, peper en peterselie erdoor en een beetje maggi of aromat erdoor mengen.
Met 2 theelepels of een spuitzak de eieren vullen met het eigeelmengsel.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top