bara

  • Surinaams, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-08-1999

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-250 gram oerdi spliterwten
-150 gram meel
-2 eetlepels kerrie
-2 theelepels djintan(komijn)
-zout
-3 teentjes knoflook
-1 ui
-wat water
-3 takjes peterselie
-1 theelepel bakpoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Frituurpan

Voorbereiding

Laat de oerdi een nacht weken

Bereidingswijze

Maak van alle ingredienten een soepel deeg,
voor zachte bara's meer meel gebruiken. Maak hiervan een soort van geplette donut.
Bakken in frituur tot de bara mooi donker is.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

binkie_b avatar
binkie_b 07-03-2000

ik vind het heel fijn dat ik nu dit recept heb, mijn achter nicht is Surinaams en die maakte dit altijd met haar verjaardag, Heerlijk!!!!!!! binkie@chello.nl

binkie_b avatar
binkie_b 07-03-2000

ik vind het heel fijn dat ik nu dit recept heb, mijn achter nicht is Surinaams en die maakte dit altijd met haar verjaardag, Heerlijk!!!!!!! binkie@chello.nl

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten