1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Dipsaus Met Mint Of Dille

Dipsaus Met Mint Of Dille

Door: wendy99

  • Montignac,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-08-1999

Ingrediënten 2 personen


2 bosuitjes
300 gram zure room
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel fijngeraspte gember
6-8 eetlepels fijngehakte verse munt of dille
1 teentje knoflook zout



Heerlijke dipsaus voor allerlei gerechten, en kalorie arm

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes incl. het groen heel fijn.
Vermeng de bosuien met de fijn geraspte gember, de zure room,het citroensap,de kerriepoeder,en de gehakte munt of dille.
Knijp de knoflookteen boven het sausje fijn en voeg wat zout toe, goed roeren, en kloppen tot het mengsel dik wordt.
Dit sausje smaakt het best als het een poosje in de ijskast heeft gestaan en de ingrediknten goed ingetrokken zijn.
Je kunt het daarom het beste een dag van te voren klaar maken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wendy99
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top