gevulde courgette

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-08-1999

Courgette gevuld met tonijn en tomatensaus

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 courgettes; 1 blikje tomatenpuree; 1 blikje tonijn op waterbasis; 1 prei; 1 eetlepel olijfolie; 10 olijven; 100 g geraspte kaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Halveer de courgettes en hol deze uit met een lepel. Kook ze voor zo'n 5 min in water. Verhit in een koekepan de olijfolie. Roerbak de prei tot deze glazig is. Voeg daarna toe: de tonijn in stukken, de in vieren gesneden olijven en de tomatenpuree. Warm alles even door.
Vul de courgettes met het tonijnmengsel en bestrooi met kaas. Zet de gevulde courgettes in de oven tot dat de kaas gesmolten is.

Serveertip

Serveren met rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten