Roodbaarsfilet Met Broccoli En Oude Kaas

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-08-1999

lekker bij de pasta

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 roodbaarsfilets(300gr.)
1 kleine ui
75 gr ontbijtspek
1/8 l slagroom
1 visbouillontablet
mespuntje cayennepeper
300 gr.broccoliroosjes
75 gr. geraspte oude kaas
1 eetlepel gehakte peterselie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 639,64 kcal
Koolhydraten 7,38 g
Eiwitten 52,67 g
Vetten 42,24 g

Bereidingswijze

snipper de ui.bak de spek blokjes in een droge koekepan zachtjes uit.voeg de ui toe en bak het geheel nog 3 min.op een laag vuur.voeg de room toe en breng aan de kook 3 min. laten koken en voeg dan de peper en de kaas toe even roeren en de saus van het vuur halen.breng onder tussen de visbouillontablet met een halve liter water aan de kook.voeg de broccoli toe laat dat 2 min. koken voeg dan de roodbaars toe en laat dat samen 4 min. gaar worden.schep de vis met de broccoli uit de bouillon op 2 warmen borden,schep de warme saus erop en strooi er de peterselie over.

Serveertip

lekker met pasta.
roodbaars kan ook worden vervangen door kabeljauw.

Laatste reacties

pieke_a avatar
pieke_a 31-10-2000

heerlijk en reuze eenvoudig

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten